reserveren: 020-4922770
nieuwsbrief
facebook

Laatste nieuws

JUBILEUMWEEKEND 10-JARIG BESTAAN
Op 1 juli 2006 openden wij de grote schuifdeuren van Noorderlicht Café. Sindsdien hebben vele duizenden Amsterdammers, reizigers en avonturiers de weg gevonden naar de noordkant van het IJ! Om te vieren dat Noorderlicht 10 jaar bestaat, nodigen we jullie uit op 1, 2 en 3 juli voor een onvergetelijke verjaardag die een heel weekend gaat duren! 

NOORDERLICHT ZOEKT COLLEGA'S
We zoeken per direct:
Een sous-chef en een zelfstandig werkend kok. Geïntresseerd? Check nu onze vacature pagina. 

ELKE VRIJDAG EN ZONDAG LIVE MUZIEK
Zie onze agenda voor de programmering.

 
MOEILIJK BEREIKBAAR
Er is een omleiding bij de Klaprozenweg waardoor je niet direct naar de NDSM werf en Noorderlicht kunt rijden. Vanaf S118: na de twee rotondes sla je bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf en dan eerste links. Vanaf centrum: volg Klaprozenweg voorbij de werf en sla na de bocht linksaf bij de eerstvolgende stoplichten. Daarna gelijk naar links en je zit weer op de normale route. Noorderlicht lijkt door alle hekken op het terrein moeilijk bereikbaar, maar je kunt echt bij ons binnen komen. 
 
OVER NOORDERLICHT
Op één van de allermooiste plekjes van Amsterdam kun je dagelijks vanaf 11:00 uur genieten van de elementen aarde, water, licht en vuur. Daarbij serveren we ook lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer en hebben we in de weekenden een te gek cultureel en muzikaal programma dat vrijwel altijd gratis toegankelijk is. Zie hiervoor onze agenda. Een bezoek aan Noorderlicht is gelijk een bezoek aan de NDSM-werf. Op deze oude scheepswerf werken zo'n honderd creatieve bedrijven en bedrijfjes in hun zelfgebouwde ateliers. Wil je meer weten over de Kunststad? Kijk dan op www.ndsm.nl 

Hopelijk tot snel aan een van onze tafels!

titel

tekst
aanvang 19:30
datum