reserveren: 020-4922770
nieuwsbrief
facebook

Laatste nieuws


NOORDERLICHT MET ADE

Van woensdag 19 t/m zondag 23 oktober zijn wij onderdeel van Amsterdam Dance Event. Rond Noorderlicht is een mini-festivalterrein ingericht waar geslapen wordt door de campingbezoekers van ADE//SLEEPOVER. Het terrein ziet er schitterend uit, dus kom vooral even langs om de sfeer te proeven - ook als je geen fan bent van elektronische dansmuziek.

Wij hebben iedere avond te gekke feesten op het programma staan met o.a. RAUW, BAR (Rotterdam), OASE en ons eigen feest Amsterdam Bands Event. Meer info hierover zie je in onze agenda.
 Noorderlicht is omgebouwd tot een mooie club en een lounge in Oosterse sferen. Daarom hebben we voor deze week een speciaal menu waarop gerechten uit de Noord-Afrikaanse keuken staan. Lekker en betaalbaar en heel geschikt voor of na een nachtje stappen. Wil je van alles wat proberen? Dan hebben we ook een speciale ADE-aanbieding.
 

BEREIKBAARHEID

Er zijn meerdere evenementen op de werf tijdens ADE. Er staan dus veel hekken en tenten op het terrein. Op zich is er een doorgaande route naar Noorderlicht, maar je kunt niet helemaal tot aan de deur parkeren (50 meter). De weg wijst zich echter vanzelf. Wil je echt ongestoord je auto kunnen wegzette? Parkeer dan op het terrein van de Undercurrent (Buiksloterham). Vandaar is het 200 meter lopen over de nieuwe brug en kom je direct uit bij Noorderlicht.

titel

tekst
aanvang 19:30
datum