reserveren: 020-4922770
nieuwsbrief
facebook

Laatste nieuws

PARADIJS
Zaterdag 27 auggustus hebben wij een gezellig feest dat al overdag begint. Hierdoor is het helaas niet mogelijk om bij ons te reserveren. Wel ben je van harte welkom om mee te komen dansen. Zie voor meer info onze agenda. Op zondag 28 augustus zijn we weer normaal open. Hou dit weekend rekening met de omleiding op de NDSM werf ivm de festivals VOLTT en ENCORE. Volg vanaf de Klaprozenweg de borden.

NOORDERLICHT ZOEKT COLLEGA'S
We zoeken per direct:
Een zelfstandig werkend kok. Geïnteresseerd? Check nu onze vacature pagina. 

ELKE VRIJDAG EN ZONDAG LIVE MUZIEK
Zie onze agenda voor de programmering.


 


MOEILIJK BEREIKBAAR
Er is een omleiding bij de Klaprozenweg waardoor je niet direct naar de NDSM werf en Noorderlicht kunt rijden. Vanaf S118: na de twee rotondes sla je bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf en dan eerste links. Vanaf centrum: volg Klaprozenweg voorbij de werf en sla na de bocht linksaf bij de eerstvolgende stoplichten. Daarna gelijk naar links en je zit weer op de normale route. Noorderlicht lijkt door alle hekken op het terrein moeilijk bereikbaar, maar je kunt echt bij ons binnen komen. 
 
OVER NOORDERLICHT
Op één van de allermooiste plekjes van Amsterdam kun je dagelijks vanaf 11:00 uur genieten van de elementen aarde, water, licht en vuur. Daarbij serveren we ook lekker eten en drinken in een ongedwongen sfeer en hebben we in de weekenden een te gek cultureel en muzikaal programma dat vrijwel altijd gratis toegankelijk is. Zie hiervoor onze agenda. Een bezoek aan Noorderlicht is gelijk een bezoek aan de NDSM-werf. Op deze oude scheepswerf werken zo'n honderd creatieve bedrijven en bedrijfjes in hun zelfgebouwde ateliers. Wil je meer weten over de Kunststad? Kijk dan op www.ndsm.nl 

Hopelijk tot snel aan een van onze tafels!

titel

tekst
aanvang 19:30
datum