Vrijdag 19 september : Dicht op het Vuur - Laurens Joensen
Eerder dit seizoen liet Laurens al zien dat hij het publiek met gemak mee krijgt met zijn Mailinese Blues. Mooie, en dansbare muziek, met ritmes en melodien die er een zwoele nazomerse nacht van zullen maken! Hij heeft een carte blanche gekregen om weer een gewelidige band samen te stellen, en ook een DJ zal mooi aansluiten op zijn Live optreden.
Aanvang: 21:30uur
Vrijdag 26 september : Dicht op het Vuur - Life's a Beach Showcase
Alweer de laatste Dicht op het Vuur van het seizoen wordt een absule knaller! Met Life's a Beach aan het roer van de avond zal de zomer van 2014 geheel in stijl eindigen met de Rectumraiders en Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte!


Life's a Beach

Life's a Beach is opgericht midden 2013 om niet pretentieuze maar spectaculaire muziekinitiatieven een platform te bieden. The sky is the limit en met indrukwekkende releases en spektakulaire optredens is de totale overheersing van het universum ons uiteindelijke doel

Rectum Raiders

In 2014 hebben deze gasten hun UP "Fire in The Hole" gereleased, deze keiharde rockplaat laat alles tintelen en zweten. Deze plaat werd ingeluid door het uitbrengen van een videoclip van hun cover van Benny Benassi's Satisfaction. Nu zijn ze druk bezig met het verspreiden van hun astrofysische kennis, hun blik op hedendaagse rock 'n' roll en doorbreken van taboes. Dit alles met hun eigen stijl en een dikke spuit Glam!

Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte

Ver weg, diep in de donkerste hoek van de ruimte, schuilt Het Brein, een super intelligent wezen in de vorm van een enorm brein. Het Brein Dat Kwam Uit De Ruimte is het 'muzikaal trio' in naam van Het Brein om de Aarde over te nemen en door middel van muziek de kleine breinen van aardbewoners te her-programmeren.
Aanvang: 21:30uur

Programma archief